Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Odjeci

Odjeci

Redatelj/ica: Matej Đuzel, Renata Šimić
Scenarist/ica: Matej Đuzel, Renata Šimić
Producent/ica: Matej Đuzel, Renata Šimić
Snimatelj/ica: Matej Đuzel, Renata Šimić
Montažer/ica: Matej Đuzel, Renata Šimić
Glazba: Matej Đuzel
Trajanje: 3'
Produkcija: Adria Visio d.o.o., Flip Clip
Zemlja produkcije: Hrvatska
Godina produkcije: 2020
Kratki sinopsis

Robna kuća Istra u centru Pule posljednjih godina postala je mjesto koje se zaobilazi, a od nekadašnjeg mjesta druženja i okupljanja, ostala je samo prazna zgrada s odjecima davnih i ne tako davnih sjećanja. Pet etaža. Više od osam tisuća metara kvadratnih. Otvorena je 1978. godine i iako je uspjela preživjeti ekonomsku krizu 2008, nije uspjela dočekati četrdeseti rođendan.

MATEJ ĐUZEL (Pula, 1987) nakon diplomskog studija računovodstva i financija surađuje s filmskim festivalima i priključuje se Televiziji Student gdje uređuje, režira i producira emisije i namjenske filmove. Vodi tvrtku Adria Visio d.o.o. te je kreativni producent u Udruzi PANK iz Pule. Autor je dva kratka igrana i tri dokumentarna filma.
RENATA ŠIMIĆ (Pula, 1991) magistrirala je novinarstvo. Jedna je od pokretačica Televizije Student gdje uređuje nekoliko emisija i stječe praksu u snimanju i montaži. Nakon karijere slobodne novinarke otvara obrt za video produkciju i edukaciju Flip Clip te aktivno djeluje u Udruzi PANK. Autorica je tri dokumentarna filma.