Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt
  /  Arhiva   /  30. Dani hrvatskog filma   /  Volontirajte na Danima hrvatskog filma

Volontirajte na Danima hrvatskog filma

Zanima vas kako izgleda organizacija filmskog festivala? Pratite filmsku umjetnost i željeli biste saznati više o recentnoj domaćoj produkciji? Spremni ste posvetiti svoje vrijeme i volju s ciljem realizacije jednog od najdugovječnijih i najvažnijih domaćih filmskih manifestacija?

Ako je odgovor potvrdan, dobro došli ste na jubilarno izdanje Dana hrvatskog filma koje će se održati od 12. do 16. rujna u zagrebačkome kinu Tuškanac.

Dani hrvatskog filma (DHF) tradicionalna su smotra domaćih kratkih i srednjemetražnih igranih, dokumentarnih, eksperimentalnih, animiranih i namjenskih filmova koja od 1992. okuplja najbolje od aktualne domaće filmske produkcije, kao i pogled u našu filmsku baštinu te kinematografije drugih zemalja. Uz filmski program, festival donosi i izložbe, okrugle stolove, tribine te bogat kulturno-zabavni sadržaj.

Pozivamo sve zainteresirane pojedince/ke starije od 18 godina, sklone filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici da se pridruže timu 30. DHF-a. Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama, u sektorima popratnih događanja i press službe. Rad uključuje period od 10. do 16. rujna (za vrijeme trajanja festivala te dva dana pripreme).

Prilikom prijave potrebno je poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail Službe za volontere DHF-a: [email protected]. Natječaj je otvoren do 5. rujna. Za dodatne informacije i pitanja vezana uz prijavu kandidati se mogu obratiti na istu e-mail adresu.