Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt
  /  Arhiva   /  31. Dani hrvatskog filma   /  Volontirajte na Danima hrvatskog filma

Volontirajte na Danima hrvatskog filma

Zanima vas kako izgleda organizacija filmskog festivala? Željeli biste saznati više o domaćoj filmskoj produkciji? Spremni ste uložiti svoje vrijeme u pripremu i realizaciju jedne od najdugovječnijih domaćih filmskih manifestacija?

Ako je odgovor potvrdan, veselo vas iščekujemo u pripremama za 31. izdanje Dana hrvatskog filma koje će se održati od 10. do 14. svibnja u zagrebačkome kinu Tuškanac.

Dani hrvatskog filma (DHF) tradicionalna su smotra domaćih kratkih i srednjemetražnih igranih, dokumentarnih, eksperimentalnih, animiranih i namjenskih filmova koja od 1992. okuplja najbolje od aktualne domaće filmske produkcije, kao i pogled u našu filmsku baštinu te kinematografije drugih zemalja.

Pozivamo sve zainteresirane pojedince/ke starije od 18 godina da se pridruže timu 31. DHF-a. Raspoloživa volonterska mjesta uključuju pomoć u radu u kino dvoranama, na festivalskim blagajnama i u sektorima popratnih događanja. Rad uključuje period od 8. do 14. svibnja (za vrijeme trajanja festivala te dva dana pripreme).


Prilikom prijave potrebno je poslati biografiju i kratko motivacijsko pismo uz dodatne napomene o željenom sektoru i terminima raspoloživosti na e-mail Službe za volontere DHF-a: produkcija@dhf.hr. Natječaj je otvoren do 1. svibnja. Za dodatne informacije i pitanja vezana uz prijavu kandidati se mogu obratiti na istu e-mail adresu.