Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt
  /  Ljubav oko svijeta

Ljubav oko svijeta

dokumentarni_film:Dokumentarni film
Redatelj/ica: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar
Scenarist/ica: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar
Producent/ica: Anđela Rostuhar, Davor Rostuhar, Miodrag Sila, Nebojša Taraba, Andreas Martin
Snimatelj/ica: Davor Rostuhar
Montažer/ica: Ivan Živalj
Trajanje: 75'
Produkcija: Klub za ekspedicionizam i kulturu (KEK), Drugi Plan, Autentic (Njemačka)
Zemlja produkcije: Hrvatska
Godina produkcije: 2021
Kratki sinopsis

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

O autoru

Davor Rostuhar (Zagreb, 1982), pisac, novinar i fotograf. Surađivao je u više časopisa, kao što su National Geographic Hrvatska, Meridijani i Geo, a od 2013. više se usmjerava na višegodišnje projekte unutar Kluba za ekspedicionizam i kulturu, kojem je suosnivač i predsjednik. Autor je brojnih izložbi, osam knjiga i dva dokumentarna filma – Polarni san (2018) i Ljubav oko svijeta (2020).

Anđela Rostuhar (Zagreb, 1985), završila je studij Ekonomije poduzetništva na sveleučilištu Vern. Nakon deset godina rada u turističkom sektoru, 2015. godine zapošljava se u Klubu za ekspedicionizam i kuturu, gdje se bavi organizacijom kulturnih događanja i marketingom. Izvršna je producentica dokumentarnog filma Polarni san (2018) i suautorica filma Ljubav oko svijeta (2020).